WIDRAFLEX L 140

Kontaktirajte nas još danas i zatražite neobvezujuću ponudu
KONTAKTIRAJTE NAS

Copy of 190815 (16)

WIDRAFLEX – L 140

Elastomerna trajnoelastična brtvena dilatacijska traka širine 120 mm na poliesternoj tkanini oblikovana za unutarnji kut dimenzije 140×140 mm. Za lakše i kvalitetnije zatvaranje spojeva i
dilatacijskih reški na kutovima.

UPOTREBA

Služi sa trajno brtvljenje radnih spojeva i pukotina u različitim hidroizolacijskim sustavima ispod keramičkih ili kamenih opločenja, bilo da se radi o vanjskom ili unutarnjem dijelu građevine kao
što su, kupatila, tuševi, bazeni, balkoni, terase, krovovi itd..

Otporna je na hidrostatski tlak i propusna za vodenu paru; otporna na habanja i utjecaje različitih kemikalija kao i na temperaturne razlike.

SASTAV I TEHNIČKE KARAKTERISTIKE MATERIJALA

Podloga: PES pletivo

Zona Brtvljenja: termoplastični elastomer otporan na starenje

Boja: tamno siva (ostale boje dostupne na zahtjev)

Zona brtvljenja po duljini: 140 mm / po stranici

Zona brtvljenja po širini: 35 mm / po stranici

Ukupna širina: 120 mm

Otpornost na temperature: -30°C /+90°C

Pakiranje: 50 komada/kartonska kutija

SKLADIŠTENJE

Skladištiti na suhom i hladnom mjestu, ne izlagati direktnom suncu te koristiti traku unutar 24 mjeseca.

RUKOVANJE

Podloga mora biti čvrsta i stabilna, suha, otprašena i počišćena od drugih labavih komponenti koje bi mogle utjecati na smanjenu prijonjivost. Rupice i neravnine se moraju obraditi pogodnim
reparaturnim sistemima. Labave komponente kao što je cementno mlijeko, različiti premazi i slično se moraju ukloniti adekvatnim mjerama ko što je pjeskarenje ili štemanje pogodnim alatom.

Zamješajte hidroizolacijski mort ili ljepilo sa odgovarajućim mikserom sve prema uputama proizvođača. Mort ili ljepilo nakon toga nanjeti sa špatulom, gletaricom ili četkom na tretiranu podlogu. Zatim položite Widraflex L 140 kutnik za brtvljenje na tako sviježe naneseni mort ili ljepilo i lagano je utisnite sa odgovarajućim alatom sve dok mort ili ljepilo u potpunosti penetrira u podlogu. Nakon završene radnje ponovno zatim razmažite mort ili ljepilo u sistemu morko na mokro kao završni sloj sve dok podloga bude upotpunosti prekrivena.

NAPOMENE

Widraflex L 140 zaštititi od mehaničkih oštećenja prilikom uradnje. Zbog tehničkih razloga boja i print tisak mogu imati male varijacije zavisno od šarže do šarže.

Fizičke osobine proizvoda mogu se minimalno razlikovati od gore navedenih podataka.
Datum: 10.06.2015 / Verzija: I
Tehnički podaci predstavljaju prosječne vrijednosti. Informacije i upute su temeljene na našem znanju i iskustvu.
Odgovornost je na korisniku da naparavi probne uzorke na različitim podlogama da se provjeri prikladnost proizvoda za određenoj namjeni, uzimajući u obzir sve parametere. Molmo kontaktirati našu proizvodnu službu za sva pitanja.

Imate pitanje o WIDRAFLEX proizvodima?