310715  (1)

WIDRAFLEX - O NAMA

O WIDRAFLEXU

WIDRAFLEX – vodeći dobavljač white-label hirdoizolacijskih proizvoda.
Prilikom renovacije, popravka ili izgradnje kuće, stana ili poslovnog prostora hidroizolacijski radovi jedan su od najvažnijih sastavnih dijelova tog procesa. Oni omogućuju da se kade, tuševi, balkoni, kuhinje ili bazeni primjereno zaštite od propuštanja vode i vlage.

Tekući i polutekući hidroizolacijski sustavi poput polimercementnih, expoxidnih I poliuretanskih premaza, najčešće se koriste u te svrhe.
Naša tvrtka Crocum d.o.o. s višegodišnjim iskustvom u prodaji i proizvodnji hidroizolacijskih proizvoda, razvila je novu WHITE LABEL proizvodnu liniju brtvenih traka pod nazivom WIDRAFLEX. Trake proizvodimo u boji, formi, dimenziji i kvaliteti sukladno Vašim potrebama i zahtjevima. Ako u svom proizvodno – prodajnom programu želite imati diletacijske trake za sigurnosno brtvljenje pod vlastitim brendom i imenom, obratite nam se s punim povjerenjem.

Crocum d.o.o. je pouzdan poslovni partner za sve tvrtke koje imaju potrebu za vlastitim brendiranim brtvenim trakama. Na brtvene trake mi ćemo otiskati Vaš logotip, upakirati u željenu ambalažu i ispostaviti ih na Vašu adresu.
Kontaktirajte nas još danas i zatražite neobvezujuću ponudu WIDRAFLEX hidroizolacijskih brtvenih traka.

Sjedište tvrtke Crocum d.o.o. je u Dubrovniku/Hrvatska (EUROPSKA UNIJA).

Tražite "white label" hidroizolacijske proizvode? Kontaktirajte nas još danas...